Sierbestrating Zwolle

“sierbestrating zwolle”

Buitenbart Sierbestrating Zwolle

Sierbestrating Zwolle kopen in IJsselmuiden!

Sierbestrating kopen in omgeving Zwolle? Dat doe je bij Buitenbart in IJsselmuiden.

Sierbestrating in Zwolle kopen? Wij helpen je met het maken van de beste keuze. Vanuit onze showtuinen in IJsselmuiden (10min vanaf Zwolle) leveren wij dagelijks in Zwolle. Onze showtuin in IJsselmuiden is ruim 2000m2 groot en hier bieden we heel veel bestrating van alle kwaliteitsmerken aan. Voor sierbestrating in Zwolle kopen, heb je nu het juiste adres gevonden!

Direct advies? Bel IJsselmuiden!

038 - 3333379

Openingstijden

  • Maandag08:30 - 20:00
  • Dinsdag08:30 - 20:00
  • Woensdag08:30 - 20:00
  • Donderdag08:30 - 20:00
  • Vrijdag08:30 - 20:00
  • Zaterdag08:30 - 16:00
  • ZondagAltijd gesloten
  • Na 18:00 op afspraak

Adresgegevens Buitenbart IJsselmuiden

BuitenBart
Spoordwarsstraat 27
8271 RD, IJsselmuiden

Routebeschrijving

Deskundig advies

Familiebedrijf met toegewijde adviseurs. Wij helpen je met maken van de juiste keuze. Ontwerpadvies,materiaaladvies én aanlegadvies.

We staan voor je klaar

Doordeweeks van 8 tot 8 bereikbaar.
Zaterdag van 8 tot 4.

Groot assortiment én voorbeeldtuinen

Inspiratie opdoen, voelen en goed zien wat de verschillen zijn

Buitengewoon bijzonder, maar toch heel normaal.

Ervaar het persoonlijke advies, en de sfeer van het nuchtere familiebedrijf om de hoek. Geniet van de prijsvoordelen van Nederlands nummer 1 bestratingwebshop, in de fysieke winkel.

U slaagt altijd; het grootste assortiment sierbestrating in Zwolle!

Je wilt graag de juiste keuze maken voor jouw tuin. Hierbij is het belangrijk om de beste balans te vinden tussen een goede prijs, goede kwaliteit én vooral jouw wensen. Om deze reden werken wij met een groot assortiment van alle Nederlandse fabrieken. Dit kopen we allemaal rechtstreeks, zonder tussenhandel. Dit zorgt ervoor dat we scherpe prijzen hebben en jij nooit teveel betaalt. Je vindt bij ons bestrating van de volgende bekende merken: MBI de Steenmeesters, GeoCeramica, Kijlstra, Excluton, Marlux, Tuinvisie, vtwonen, Michel Oprey en Beisterveld, Klijn Natuursteen, Ceradal Keramiek en nog andere merken. Daarnaast bieden we je ook ruime keus uit de bekende merken kunstgras, tuinverlichting en andere tuinmaterialen. 

Wie zijn wij, en wat vinden wij belangrijk? Koop bij het adres voor sierbestrating en tuintegels in Zwolle!

Wij zijn een familiebedrijf. Ongeveer 15 jaar geleden is Bart begonnen met de verkoop van sierbestrating en tuinmaterialen na een aantal jaar ervaring bij een baas. Voor zichzelf begonnen met de ijzersterke combinatie van rechtstreekse sierbestrating inkoop / verkoop en de aanlegservice daarbij. Alles onder één dak. Sinds jaar en dag werkt zijn vrouw mee om de administratieve kant te runnen. Inmiddels is Bart samen met zijn oudste zoon Jelmer verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en is ook zoon Menno in dienst getreden. Meer over ons bedrijf vind je hier.

Sierbestrating aanleggen, bestraten Zwolle

Wil je de aanleg van je tuin gedeeltelijk of compleet uitbesteden? Wij ontzorgen je. Wij weten van grondwerk, straatwerk en afwatering alles af. Van afwateringskratten in Stadshagen tot de grondslag in Zwolle Zuid, wij kennen het. Door onze ervaringen en veel opgeleverde werken ben je verzekerd van een bedrijf dat van wanten weet. Een groot voordeel hierbij is dat wij ook alle producten rechtstreeks inkopen. Onze stratenmakers hebben dus meer verstand van de producten dan 'gewone' stratenmakers. Dit zie je terug in het resultaat. Wij bieden je een beter resultaat. Wil je het zelf aanleggen dan staan wij ook met advies paraat! Wij willen je graag helpen en ontzorgen. . 


Waar in Zwolle vind je ons vaak?

Woon je in Zwolle en wil je bestrating geleverd en/of aangelegd hebben? Dan ben je nu op het goede adres! Wij leveren sierbestrating in onder andere Stadshagen, De Marslanden, Zwolle - Zuid, Aa-landen, Berkum, Westenholte of Holtenbroek, we komen overal. Omdat wij zelf ook in Zwolle gewoond hebben, is voor ons geen plek onbekend! Naast het leveren van bestrating leggen wij ook veel tuinen in Zwolle aan. Hier vind je meer over op onze opgeleverde werken

Kom naar onze showtuin of bel met één van onze ervaren medewerkers.
Graag tot ziens in onze winkel!

Familie Verweij Zwolle
Titel opgeleverd werk.
Titel opgeleverd werk.
Titel opgeleverd werk.