Sierbestrating Apeldoorn


Buitenbart Sierbestrating Apeldoorn

Sierbestrating Apeldoorn kopen in IJsselmuiden!

Sierbestrating bij Apeldoorn kopen? Dat doe je bij Buitenbart in IJsselmuiden.

Sierbestrating kopen dichtbij Apeldoorn? Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze. Vanuit onze showtuinen in Ijsselmuiden (40 min vanaf Apeldoorn), (10 min vanaf Zwolle) leveren wij wekelijks in Apeldoorn en omgeving. Buitenbart is een familiebedrijf met al bijna 20 jaar ervaring in de sierbestratingswereld. Onze showtuin in IJsselmuiden is meer dan 2000 m2 groot en met een ruim assortiment van meer dan 4.000 producten zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt.

Direct advies? Bel IJsselmuiden!

038 - 3333379

Openingstijden

  • Maandag08:30 - 20:00
  • Dinsdag08:30 - 20:00
  • Woensdag08:30 - 20:00
  • Donderdag08:30 - 20:00
  • Vrijdag08:30 - 20:00
  • Zaterdag08:30 - 16:00
  • ZondagAltijd gesloten
  • Na 18:00 op afspraak

Adresgegevens Buitenbart IJsselmuiden

BuitenBart
Spoordwarsstraat 27
8271 RD, IJsselmuiden

Routebeschrijving

Deskundig advies

Familiebedrijf met toegewijde adviseurs. Wij helpen je met maken van de juiste keuze. Ontwerpadvies,materiaaladvies én aanlegadvies.

We staan voor je klaar

Doordeweeks van 8 tot 8 bereikbaar.
Zaterdag van 8 tot 4.

Groot assortiment én voorbeeldtuinen

Inspiratie opdoen, voelen en goed zien wat de verschillen zijn

Buitengewoon bijzonder, maar toch heel normaal.

Ervaar het persoonlijke advies, en de sfeer van het nuchtere familiebedrijf om de hoek. Geniet van de prijsvoordelen van Nederlands nummer 1 bestratingwebshop, in de fysieke winkel.

U slaagt altijd; het grootste assortiment uit de regio! Voor sierbestrating Apeldoorn ga je naar Buitenbart!

Je wilt graag de juiste keuze maken voor jouw tuin. Hierbij is het belangrijk om de beste balans te vinden tussen: 1. Een goede prijs, 2. Goede kwaliteit én vooral jouw wensen. Wij werken samen met een groot assortiment van alle Nederlandse fabrieken. Wij kopen materiaal allemaal rechtstreeks in, zonder tussenhandel. Dit zorgt ervoor dat wij scherpe internetprijzen hebben en jij nooit teveel betaalt. Zo vindt je bij ons bestrating van de volgende bekende merken:

*MBI de Steenmeesters
*GeoCeramica
*vtwonen- Exclusieve dealer in de regio!
*Excluton
*Marlux

EN: Tuinvisie, Michel Oprey en Beisterveld, Klijn Natuursteen en nog andere merken. Daarnaast bieden we je ook een ruime keus uit kunstgras (uit Genemuiden), tuinverlichting en andere tuinmaterialen.

Winkel en showtuin op 40 minuten - vanaf Apeldoorn, dè bestratingshandel voor Apeldoorn!

Onze winkel bevindt zich op 40 minuten rijden vanaf Apeldoorn. Waarom is het de moeite waard om bij ons langs te komen? Ons assortiment is online te bekijken en te bestellen, maar je kunt natuurlijk ook bij ons in de winkel langskomen: zo weet je wat je koopt. In onze ruime showtuin geven wij je graag eerlijk advies over sierbestrating, tuinverlichting, zand en veel andere tuinmaterialen. Wij helpen je graag!

Sierbestrating aanleggen in Apeldoorn

Naast de verkoop van sierbestrating leggen wij al jaren veel tuinen en terrassen aan. Wij helpen je graag van A tot Z , ook in Apeldoorn. Door onze ervaring in de bestratingshandel,-en de aanleg van bestrating kunnen wij je een prachtig eindresultaat aanbieden. Wij ont zorgen je graag.

Kom naar onze showtuin of bel met één van onze ervaren medewerkers.
Graag tot ziens in onze winkel!

Titel opgeleverd werk.
Titel opgeleverd werk.
Titel opgeleverd werk.
Titel opgeleverd werk.